Tips voor backpacken in Canada

Backpacken in Canada
Wie aan backpacken denkt, zal waarschijnlijk denken aan Azië of Australië. Het is echter ook goed mogelijk om door Canada te gaan backpacken. Dit is weliswaar minder goedkoop dan bijvoorbeeld in Azië, maar het is een geweldig avontuur. Canada beschikt namelijk over prachtige natuur en sfeervolle steden. De natuur is hier namelijk prachtig, de steden zijn fantastisch en ook de mensen zijn erg vriendelijk. Een backpackvakantie door Canada is zonder twijfeI een bijzondere ervaring, die je altijd bij zult blijven. Bent u van plan om met uw backpack op pad te gaan? Lees dan snel verder.

Tips voor reizen naar Canada
Je moet natuurlijk eerst in Canada zien te komen, voordat jouw backpackavontuur kan starten. De enige mogelijkheid is natuurlijk vliegen op een luchthaven dicht bij uw startpunt. Maak gebruik van websites zoals Cheaptickets om voordelige vliegtickets te vinden. Cheaptickets zet alle mogelijkheden voor jouw op een rijtje, zodat u zonder moeite de beste deal kan vinden. Deze handige website geeft ook aan of je eventueel geld kunt besparen door op een andere datum om vanaf een andere luchthaven te vliegen. Hoe minder u besteedt aan vliegtickets, hoe meer geld u overhoudt om te besteden in Canada.

Tips backpacken Canada
Om uw kosten tijdens deze reis te dekken, kunt u overwegen om tussendoor te gaan werken in Canada. U kunt bijvoorbeeld steeds ergens kort werken en vervolgens met de backpack weer door de natuur van Canada trekken. Tijdens het werk kunt u tevens in contact komen met de lokale bevolking. Die weten u vast wel te vertellen waar alle verborgen juweeltjes van de regio liggen. Het is daarnaast handig om te weten dat liften niet wordt aangeraden. Je kunt je in Canada het beste verplaatsen met een huurauto. Het openbaar vervoer is in sommige gebieden namelijk erg schaars. Een andere tip is om te overnachten in een hostel, omdat je hier veel leuke medebackpackers kunt leren kennen.