Rondreis Canada

Rondreis door Canada boeken
Is het altijd uw droom geweest om rond te gaan reizen door Canada. Deze droom kan met TUI werkelijkheid worden. Deze reisorganisatie biedt rondreizen aan door verschillende provincies in Canada. Verken met TUI de provincie Alberta, Nova Scotia of Québec. Ook British Columbia heeft talloze mooie plekken. Op deze manier kunt u op uw gemak een regio goed leren kennen. Ontdek de prachtige natuur en de culturele bezienswaardigheden van de provincie op uw eigen tempo. Wie een rondreis boekt bij TUI hoeft zich geen zorgen te maken over de autohuur. Dit wordt namelijk door TUI geregeld. Met uw eigen huurauto rijdt u naar de mooiste natuurparken en steden.

Steden van Canada
De meeste vakantiegangers die een rondreis Canada boeken, zullen waarschijnlijk voornamelijk in de natuur te vinden zijn. Het is echter ook leuk om de combinatie te maken van een natuurreis en een stedentrip. Tijdens uw rondreis kunt u verschillende Canadese steden even kort zien, voordat u weer op zoek gaat naar indrukwekkende gletsjers of meren. Bezoek bijvoorbeeld de hoofdstad Ottowa. Of breng een bezoekje aan grote steden zoals Vancouver, Montreal en Toronto. De steden liggen vooral in het zuiden en het zuidwesten van het land. Elke stad ademt een andere sfeer en heeft bijzondere bezienswaardigheden. Over de mooiste steden van Canada is veel informatie online te vinden.

Rondrijden in Canada
Er zijn verschillende reizen waar je uit kunt kiezen als u een rondreis gaat boeken. Ga bijvoorbeeld naar Oost-Canada. Hier kunt u eerst de wereldberoemde Niagara Falls en vervolgens doorrijden naar de wijnregio in deze streek. Daarna kunt u door naar de metropool Toronto. Een andere optie is om een rondreis te maken in het westen van Canada. Hier liggen bijvoorbeeld bijzondere attracties zoals Banff National Park en Jasper National Park. En zo zijn er nog veel meer opties waar u uit kunt kiezen.